Joseph Joseph Cando blikopener wit-groen

€17,95
Incl. btw

Deze CanDo blikopener van Joseph Joseph verdient een plaatsje in je keukenla! Door zijn compacte vorm neemt hij weinig plaats in beslag. De blikopener snijdt de lijmlaag van het blik los, waardoor je weinig kracht hoeft te zetten. Je vingers snijden aan de scherpe rand van het blik is dus ook verleden tijd. Door een druk op de knop laat het deksel los en valt het rechtstreeks in de vuilnisemmer.

- Doorsnede 5,2 cm.

- Kleur wit-groen.

- Schoonvegen met een vochtige doek.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Joseph Joseph Kaasmes Magnetisch Duo - zwart
Dit magnetische kaasmes is van het merk Joseph Joseph. Het mes bestaat uit 2 losse kaasmessen met een magnetische greep. Klik de kaasmessen na gebruik in elkaar, en berg het mes weer veilig op.
Meer info » €17,95
Joseph Joseph Messenset Elevate 3-delig
Deze 3-delige messenset'Elevate' verdient een mooi plaatsje in je keukenla! Het ergonomisch ontworpen handvat ligt fijn in de hand. Door de verhoging net onder het lemmet kun je het mes op je aanrecht leggen, zonder dat je werkplek vies wordt.
Meer info » €32,50
Menu Design Decanteer Schenker & Vacuüm Stop Selection
Je komt thuis na een fantastisch concert en je wilt samen nog een glaasje rode wijn nuttigen. Met deze decanteer schenker & vacuüm stop is dat gemakkelijk en mogelijk. Na opening van de fles wijn, kunt u de decanteer schenker op de fles wijn zetten. ...
Meer info » €39,95
Menu Design Wijnset-kurkentrekker en decanteerschenker, limited edition
Designer Jakob Wagner heeft de traditionele kurkentrekker, veel gebruikt door kelners, in een nieuw jasje gegoten en nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Het is een kelnersmes voorzien van een foliesnijder en kurkentrekker met optimale grip en hefboom ...
Meer info » €39,95