Lavandoux Ovenschaal taartvorm

€19,50
Incl. btw

Deze prachtige keramieken ovenschaal is uit de lijn 'Old world Blue' van het exclusieve merk Lavandoux. De keramieken schalen worden met de hand beschilderd in een mooi mediterraans motief. De schalen zijn geschikt om te gebruiken in de oven tot 260 graden. Maar ze mogen ook in de magnetron, vaatwasser en diepvries.

Ideale schaal om Quiche of vlaai in te bakken.

Doorsnede 27 cm. Ongeveer 6 cm hoog.

 

 

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Lavandoux Ovenschaal rond bruin XL
Het ovenvaste exclusieve servies van Lavandoux is handbeschilderd met diverse mediterane designs. Elke schaal is daardoor uniek.
Meer info » €18,50
Lavandoux Ovenschaal vierkant -M
Deze prachtige keramieken ovenschaal is uit de lijn 'Floral Lace Blue' van het exclusieve merk Lavandoux. De keramieken schalen worden met de hand beschilderd met een mooi mediterraans bloemmotief. 
Meer info » €12,50
Lavandoux Ovenschaal rechthoek - old world blue - L
Deze prachtige keramieken ovenschaal is uit de lijn 'Old world blue' van het bekende merk Lavandoux. De keramieken schalen worden met de hand beschilderd met een mooi mediterraans bloemmotief. De schalen zijn geschikt om te gebruiken in de oven tot 260°C.
Meer info » €19,50
Lavandoux Ovenschaal vierkant-XL-Old world blue
Deze prachtige keramieken ovenschaal is uit de lijn 'Old world blue' van het bekende merk Lavandoux. De keramieken schalen worden met de hand beschilderd met een mooi mediterraans motief. De schalen zijn geschikt om te gebruiken in de oven tot 260°C. Maar
Meer info » €19,50