Compleet servies

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

Vind jij het Lavandoux servies ook zo mooi en wil je meerdere serviesdelen bestellen, dan gaan we speciaal voor jou 'personal shoppen'. Met liefde zoeken we een mooie set op kleur voor je uit!

- Kijk in de webwinkel welke kleur en serviesdelen je zou willen. Mail jouw wens naar      [email protected] en we gaan ons best doen om jouw wens te vervullen!

- Met zorg zoeken we het servies op kleur uit. Zetten de set op de foto, zodat je kunt zien hoe  de kleuren matchen. Is de set naar wens, dan zetten we de set in de webshop met jouw naam erbij, zodat je het servies kan bestellen.

De foto's zijn voorbeelden van serviezen die we hebben samengesteld, en al verkocht zijn. Sommige serviezen waren zo groot, dat niet alles op de foto staat. 

Als het een erg groot servies is wordt dit over meerdere pakketten verdeeld ivm het gewicht. De verzendkosten  (€ 5,95 per pakket) worden dan gedeeld. Gaat er onderweg iets stuk ondanks ons super goede inpakwerk, dan sturen we gratis nieuwe serviesdelen op. Laat het wel binnen 3 dagen weten, zodat we bij DHL de verzendkosten kunnen terugvragen.  

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen