Verzenden & retourneren

Bezorgdienst


Leveringen binnen Nederland worden door DHL bezorgd.

Wij streven ernaar om uw producten binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. Mocht U met spoed iets willen bestellen, geef dat dan gerust aan in de opmerkingen tijdens het bestelproces. Wij doen ons best om deze bestelling dan nóg sneller te versturen.  De track en trace code ontvang je via DHL per mail, zodat je zelf de bezorging kunt volgen. DHL streeft ernaar de bestellingen binnen 1 dag te leveren. (zaterdag, zondag en feestdagen niet meegerekend). 

Tijdens feestdagen-en of schoolvakanties in de regio Zuid Nederland kan het zijn dat U wat langer moet wachten op Uw bestelling. Dit wordt dan aangegeven in onze shop en nogmaals vermeld tijdens het bestelproces.


Verzendkosten


Onze verzendkosten zijn lager dan de door DHL vastgestelde verzendkosten.

- Bestellingen binnen Nederland worden door DHL geleverd. De verzendkosten van pakketten tot 10 kg zijn € 4,95.

De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van de door u bestelde goederen. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.

Bij een eventueel retour worden de verzendkosten die tijdens het plaatsen van de order zijn gemaakt (€4,95) samen met het aankoopbedrag retour gestort op jouw bankrekening.

 

 Verzendkosten buitenland 

      - Bestellingen in België en Duitsland worden meestal via DHL en soms door PostNL geleverd.

      - De verzendkosten tot 5 kg bedragen € 14,95. (aangetekend en verzekerd verzonden).

Bij pakketten naar het buitenland die zwaarder dan 5 kg zijn, kunnen de verzendkosten hoger uitvallen. Hiervan wordt U per mail op de hoogte gesteld. 

 

Retourneren en defecten

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 3 dagen contact op te nemen met Trendykoken. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Gemaakte verzendkosten bij het retourneren van beschadigde producten of verkeerd geleverde artikelen worden uiteraard door Trendykoken vergoedt.

In alle andere gevallen komen de kosten van het retourneren voor rekening van de klant. Mocht je twijfelen over een bepaald artikel, vraag gerust meer informatie op voordat je bestelt. Op deze manier besparen we samen de verzendkosten én het milieu:)

Voeg een briefje toe met daarop jouw adres en banknummer waarop het retour bedrag gestort mag worden. Het aankoopbedrag én de € 4,95 verzendkosten die je hebt betaald tijdens het plaatsen van de order worden binnen enkele dagen op jouw rekening retour gestort.

Je kunt het artikel retour sturen t.a.v.:

Trendykoken.

Heymansstraat 132.

5927 NT Venlo.

 

Betaalmethodes 

U kunt op twee manieren betalen: via iDEAL of bankoverschrijving. Als U kiest voor betaling via bankoverschrijving kan de bezorging iets langer op zich wachten. Het bestelde product wordt verstuurd zodra het te betalen bedrag op het rekeningnummer van Trendykoken is bijgeschreven. Klikt u hier voor meer informatie over de betaalmethoden. 

 

Aardewerk servies (Lavandoux, Mica enz.) 

Trendykoken is een van de weinige webshops in Nederland die het servies online verkoopt. Het servies wordt in verschillende fabrieken van Lavandoux vervaardigd. De kleuren zijn altijd anders, maar combineren mooi met elkaar. Wij maken daarom van elke set servies een foto bij daglicht, zodat je uit diverse sets en kleuren kunt kiezen. De set die je op de foto ziet komt goed overeen met de set die wordt verstuurd. Kleine kleurverschillen zijn normaal, bij twijfel kunnen we eerst een foto maken van de set die daadwerkelijk wordt verzonden. Altijd goed!

Helaas is het niet mogelijk om servies van Lavandoux te ruilen of retourneren. Het is een hele klus om het servies goed in te pakken, zodat het tijdens het vervoer niet beschadigd. Retour sturen is om deze reden een te groot risico dat iets niet goed is verpakt en breekt.(De kosten van het retourneren en breuk zouden dan voor de klant zijn). In overleg kunnen er altijd uitzonderingen worden gemaakt.

Bekijk de foto goed voordat je kiest en besteld! Wil je voor de zekerheid meer foto's, mail ons en we sturen nog wat extra foto's van de set van jouw keuze. Geen probleem!

Controleer al het servies meteen na bezorging, ook als je het cadeau wil geven! Is er iets beschadigd tijdens het vervoer, laat dat dan binnen 3 dagen weten per mail. Dat wordt natuurlijk netjes opgelost. Wij kunnen logischerwijze geen garantie geven op keramiek en porselein dat al in gebruik is. Het gaat om breekbare producten, dus ga voorzichtig om met deze producten, zodat je er jaren van kan genieten!

Ovenschalen: 

De garantie op de ovenschalen van Lavandoux is 3 maanden. Dit geldt natuurlijk niet voor breuk of beschadigingen tijdens het gebruik van de ovenschaal, maar op het ontstaan van kleine haarscheurtjes.