Verzenden & retourneren

Bezorgdienst
Leveringen binnen Nederland worden door Post NL bezorgd.

Wij streven ernaar om uw producten binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en leveren we het product maximaal 10 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen.

Tijdens feestdagen-en of schoolvakanties in de regio Zuid Nederland kan het zijn dat U wat langer moet wachten op Uw bestelling. We zullen U hervan op de hoogte stellen, en er alles aan doen om Uw bestelling zo snel als mogelijk te verwerken en te versturen.

Verzendkosten
Onze verzendkosten zijn gelijk aan de door Post NL vastgestelde verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van de door u bestelde goederen. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.

  • Bestelling onder de € 50,- incl. bedragen de verzendkosten € 4,95

 

  • Bestellingen boven de € 50,- incl.  worden gratis geleverd.

 

  • Bestellingen in een straal van 10 km vanaf het webshop adres ( Venlo) worden gratis geleverd. Afhalen is ook mogelijk. Maak dan wel van tevoren een afspraak. Plaats je bestelling in de webwinkel, en vink in het bestelscherm het vakje "afhalen" aan. Er worden dan geen verzendkosten verrekend. 

 


Betaalmethode
U kunt op twee manieren betalen: via iDEAL of bankoverschrijving. Als U kiest voor betaling via bankoverschrijving kan de bezorging iets langer op zich wachten. Het bestelde product wordt verstuurt zodra het te betalen bedrag op het rekeningnummer van Trendykoken is bijgeschreven. Klikt u hier voor meer informatie over de betaalmethoden.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met Trendy Koken. Dat kan via het online ticketsysteem op onze website. Gemaakte verzendkosten bij het retourneren van beschadigde producten worden door Trendykoken vergoedt. In alle andere gevallen komen de kosten van het retourneren voor rekening van de klant.