Lavandoux

De ovenschalen:

De keramieken schalen van Lavandoux worden met de hand beschilderd. Daardoor is elke schaal uniek! De schalen zijn geschikt om te gebruiken in de oven tot 230°C. Maar mogen ook in de magnetron, vaatwasser en diepvries. 

Een vingerafdruk, een bubble, een vlekje of soms niet helemaal recht... dat hoort bij het karakter van deze unieke schalen! De schalen blijven doen waar ze voor bedoeld zijn!

Haarscheuren die na veelvuldig gebruik tevoorschijn komen kunnen geen kwaad, ook dit hoort bij het karakter van aardewerk ovenschalen.

Het servies:

Ook kent Lavandoux veel verschillende kleuren in het servies. Allemaal aardetinten die mooi te combineren zijn. Geen enkel stukje servies is hetzelfde van kleur. Met zorg wordt het servies ingekocht, en worden er mooie sets samengesteld. Deze sets worden bij daglicht gefotografeerd, en op de site geplaatst. Op deze manier kun je eenvoudig kiezen welke set je mooi vindt. De set van de foto wordt dan geleverd. Altijd goed!

Ook voor het servies geldt: Het is handgemaakt, dus bubbels, vingerafdrukken, kleurverschillen en andere foutjes horen bij dit handgemaakte servies. Met zorg zoek ik de mooiste items voor je uit! 

Ruilen:

Trendykoken is een van de weinige webshops in Nederland die het servies verkoopt. Het servies wordt in 7 verschillende fabrieken van Lavandoux vervaardigd. De kleuren zijn altijd anders, maar combineren mooi met elkaar. Wij maken daarom van elke set servies een foto bij daglicht, zodat je uit diverse sets en kleuren kunt kiezen. De set die je op de foto kiest is ook de set die wordt verstuurd. Altijd goed dus!!

 

Helaas is het niet mogelijk om servies te ruilen. Het is een hele klus om het servies goed in te pakken, zodat het tijdens het vervoer niet beschadigd. Retour sturen is om deze reden een te groot risico dat er tijdens het vervoer iets niet goed is verpakt en breekt. Dus bekijk de foto goed voordat je kiest! Wil je voor de zekerheid meer foto's, mail ons en we sturen meer foto's van de set van jouw keuze.